Η πολυδιαφημισμένη «χρυσή επένδυση» από την αλήστου μνήμης εταιρεία TVX Hellas δεν αποδείχθηκε απλώς «μούφα» αλλά άφησε και «τόνγκα» εκατομμυρίων ευρώ στο ελληνικό δημόσιο.

Για να μην ξεχνούν οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι! Δείτε στον διπλανό πίνακα του υπουργείου οικονομικών, την περιβόητη εταιρεία -την οποία γνωστοί σφουγκοκωλάριοι υπουργίσκοι, βουλευτάδες, δήμαρχοι και λοιποί επαρχιακοί πολιτευτές, έγλυφαν κατά συρροήν- να φιγουράρει μέσα στους πιο «διάσημους» σημερινούς φοροφυγάδες! Όπως αντιλαμβάνεται κανείς το ελληνικό δημόσιο δεν πρόκειται ποτέ να λάβει δεκάρα τσακιστή από τα 5.777.697,43 Ευρώ που έχουν βεβαιωθεί, αφού η εταιρεία βρίσκεται σε καθεστώς πτώχευσης! Ποιος ξέρει πόσα ακόμα χρωστούμενα υπάρχουν σε άλλες δημόσιους οργανισμούς (ΙΚΑ, κλπ)!!

Και για να μην ξεχνιόμαστε: εις εκ των παραπάνω υποστηρικτών υπήρξε και ο, προσφάτως, συνδημότης μας (!) και υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Αριστοτέλη κ. Χρ. Πάχτας ο οποίος συνεχίζει το προηγούμενο έργο του ως ντίλερ της σημερινής εταιρείας των μεταλλείων! Πληροφορηθήκαμε πως στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του στη Μεγάλη Παναγία το προηγούμενο Σάββατο εμφανίστηκε ως διαπρύσιος διαφημιστής του νέου επενδυτικού σχεδίου της εταιρείας. Πως θα μπορούσε άλλωστε να ήταν αλλιώς!

Η λίστα είναι από το γνωστό blog της Θεσσαλονίκης http://taxalia.blogspot.com

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.