Ανακοινώσεις Συνδέσμων Φιλάθλων του ΠΑΟΚ για την χορηγία της EL DORANTO. «Να ακυρωθεί άμεσα η συμφωνία του ΤΑΠ με την «Ελληνικός Χρυσός»»

Ёϊ - Eʠ/ 4码Ù͉ӔɊΕίναι πραγματικά πολύ ευχάριστο και δημιουργεί ιδιαίτερη αισιοδοξία για το μέλλον του οπαδικού μας κινήματος, να βλέπουμε τους μεγαλύτερους συνδέσμους του ΠΑΟΚ της Θεσσαλονίκης να βγάζουν ανακοινώσεις και να συμπορεύονται εναντίον ενός κοινού εχθρού, κάτι που δεν έγινε στο παρελθόν… Αυτή τη φορά είναι η εταιρία «Ελληνικός Χρυσός», στο μέλλον θα είναι κάποιος άλλος. ΘΥΡΑ 4, ΝΕΑΠΟΛΗ, ΚΟΡΔΕΛΙΟ και Β.Ε.Μ., απαιτούν την ακύρωση της συμφωνίας του ΤΑΠ ΠΑΟΚ με την εταιρία χρυσού και συμπαραστέκονται στους κατοίκους της Χαλκιδικής και τον δίκαιο αγώνα τους. Διαβάστε παρακάτω τις ανακοινώσεις τους… (Από το blog /www.fcpaok.gr)

gate-4Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 καταδικάζει την απόφαση της διοίκησης του ΤΑΠ ΠΑΟΚ να δεχτεί τη χορηγία από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός. Η εταιρεία αυτή, με την επένδυση της θα ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας και θα υπονομεύσει την υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων, για να πλουτίσει ο Πάχτας, ο Μπόμπολας, οι Καναδοί χρυσοθήρες και όσοι πουλάν εκδούλευση σε αυτούς. Αν νομίζετε ότι με λίγα ψίχουλα θα εξαγοράσετε την αποδοχή και την συνενοχή του κόσμου του ΠΑΟΚ είστε γελασμένοι. Απαιτούμε την ακύρωση της συμφωνίας από τον πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, κο Ανδρέου, δηλώνουμε την αλληλεγγύη στους κατοίκους της Χαλκιδικής και καλούμε όλον τον κόσμο του ΠΑΟΚ να συμμετάσχει μαζικά στον δίκαιο αγώνα τους. Έλληνες και ξένοι χρυσοθήρες, ο ΠΑΟΚ ως το μεγαλύτερο και δυναμικότερο κοινωνικό κίνημα της Β.Ελλάδος βρίσκεται απέναντι σας. Μαζέψτε τα και φύγετε όσο είναι καιρός!  ΣΦ Π.Α.Ο.Κ. ΘΥΡΑ 4

neapoliΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ «ΜΠΕΛΛΟΣ» 1963 ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΛΕΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ <<ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ>>. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
Υ.Γ.1 ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ’ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ.
Υ.Γ.2 ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ.
Υ.Γ.3 ΘΑΝΑΣΗ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΚΑΙ ΑΚΗ ΓΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ. 
ΣΦ Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ

kordelioΠραγματικά θα θέλαμε να μάθουμε κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον ποιος ήταν ο ευφυής εγκέφαλος που εμπνεύστηκε την φαεινή ιδέα να συνδεθεί το τιμημένο όνομα του ΠΑΟΚ με μία τόσο αμφιλεγόμενη εταιρεία…  Ως σύνδεσμος Ελευθερίου Κορδελιού συμφωνούμε μέχρι κεραίας με την ανακοίνωση των παιδιών της Νεάπολης, απλά επεκτείνουμε λίγο την σκέψη τους κάνοντας μία ερώτηση…. Ποια είναι αυτή η τεράστια ανάγκη που ωθεί μια εταιρεία η οποία δεν πουλάει τίποτα στην Ελληνική αγορά και έχει συνάψει σύμβαση με το Ελληνικό δημόσιο για πολλά χρόνια, την ίδια στιγμή να ξοδεύει εξωφρενικά για την εποχή χρήματα για διαφήμιση μέσω του τύπου και ταυτόχρονα να αναζητά μανιωδώς εδώ και μήνες διέξοδο να διαφημιστεί και μέσω του αθλητισμού. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι γίνεται διαφήμιση για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος και η κοινή γνώμη αφού πουλήθηκε έναντι ψίχουλων σε Καναδική εταιρεία κάτι που ανήκει σε όλους τους Έλληνες (χρυσός..) όπως και για τη τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή της περιοχής. Αφού έφαγε πόρτα από πολλά σωματεία που σεβάστηκαν τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των οπαδών τους μεταξύ αυτών και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βρήκε πρόσφορο έδαφος στους «λιγούρηδες» του ΤΑΠ ΠΑΟΚ. Αστείες δικαιολογίες περί πρωταθλητισμού, διεκδίκησης στόχων και μη χρηματοδότησης από την ΠΑΕ απλά τους ξεφτιλίζουν περισσότερο στα μάτια μας… Μερικά πράγματα στη ζωή έχουν μεγαλύτερη αξία από την όποια πρόσκαιρη αγωνιστική επιτυχία.. ΕΞΩ ΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ  ΣΦ Π.Α.Ο.Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

VEMΟ Π.Α.Ο.Κ. δεν ψάχνει χρυσό μέσα στις σκουριές… Η χορηγία άνθρακας χρυσάφι οι ψυχές…

ΒΥΝΑΝΤΙΝΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΟ LINK: http://www.fcpaok.gr//content/view/5630/108/

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.