«Η τρομοκρατία σας δε μας πτοεί. Μας δυναμώνει και μας ενώνει! Θα συνεχίσουμε το δίκαιο αγώνα μας» σημειώνει σε δελτίο τύπου το Συντονιστικό Συλλόγων και Φορέων Σταγείρων-Ακάνθου σχετικό με τη σύλληψη του κατοίκου της Ιερισσού

EPEX-DSC_7726 copyΙερισσός, 15.12.2012 – Δελτίο Τύπου

Την Παρασκευή 14/12 το πρωί η Ασφάλεια Πολυγύρου συνέλαβε συναγωνιστή μας. Εισέβαλαν στο σπίτι του τα ξημερώματα, ώστε να μην αντιληφθεί κανείς τί συμβαίνει, διεξήγαγαν έλεγχο και τον προσήγαγαν στην Ασφάλεια Πολυγύρου όπου και του απαγγέλθηκε η κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής και κατοχής φωτοβολίδων και αβολίδωτων φυσιγγίων.

Ο συλληφθής αναγνωρίστηκε ως ένας από τους δράστες που συμμετείχαν στα επεισόδια που έλαβαν χώρα την 21.10.2012 στην περιοχή των Σκουριών Χαλκιδικής. Τότε που 2500 άτομα γίνανε μάρτυρες της απρόκλητης επίθεσης και της απίστευτης αστυνομικής βίας που δέχτηκαν οι διαδηλωτές από τις πολυάριθμες μονάδες καταστολής και που προφανώς ΔΕΝ είδαν οι φωτογράφοι και εικονολήπτες της ΕΛ.ΑΣ. Καμία Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις ευθείες βολές κατά διαδηλωτών, για την αδικαιολόγητη κακοποίηση, το ανθρωποκυνηγητό, τους ξυλοδαρμούς, τον εξευτελισμό, την τρομοκρατία, τους τόνους χημικών. Καμία τιμωρία για κανέναν υπεύθυνο! Καμία απολογία από κανέναν και για τίποτα!

Η εταιρεία, μέσω των υπευθύνων της επικοινωνιακής πολιτικής της, ζήτησε τις προληπτικές συλλήψεις των “ηθικών αυτουργών”. Ηθικός αυτουργός της κοινωνικής αναταραχής και της διάρρηξης του κοινωνικού ιστού είναι η Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. με τις αποικιακού τύπου πρακτικές της για τον εκβιασμό της κοινωνικής συναίνεσης, ώστε να συνεχίσει απερίσπαστη το καταστροφικό της έργο. Ηθικός αυτουργός είναι η Ελληνική Αστυνομία που συνδράμει με υπερβάλλοντα ζήλο το έργο της ιδιωτικής εταιρείας, με τρομοκρατία, ξυλοδαρμούς, ανθρωποκυνηγητό, προσαγωγές, συλλήψεις, χημικά και πλαστικές σφαίρες ενάντια σε πολίτες που αντιστέκονται στο ξεπούλημα και την καταστροφή του τόπου τους.

Η τρομοκρατία σας δε μας πτοεί. Μας δυναμώνει και μας ενώνει! Θα συνεχίσουμε το δίκαιο αγώνα μας. Για κάθε έναν που συλλαμβάνετε, ξυλοκοπείτε, εξευτελίζετε, εκβιάζετε … θα βρίσκετε μπροστά σας εκατοντάδες. Στους υπαλλήλους διατεταγμένης υπηρεσίας, στους ρουφιάνους, στους χρυσοθήρες, στους πουλημένους, στην κρατική καταστολή και βία, στην παρακρατική ασυδοσία: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ η απάντησή μας! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ το όπλο μας! Δικαίωση των συλληφθέντων συναγωνιστών μας! 

Συντονιστικό Συλλόγων και Φορέων Σταγείρων-Ακάνθου

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.