ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012, Ώρα: 18:00, ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ: Μύθοι και πραγματικότητα

Με πρωτοβουλία του συλλόγου ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων, «ΑΜΜΩΝ ΖΕΥΣ>, (www.ammonzeus.gr), πραγματοποιείται εκδήλωση-ενημέρωση στα Νέα Μουδανιά που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και έρχεται να καλύψει το κενό πληροφόρησης που έχουμε τόσο ως επαγγελματίες αλλά και ως απλοί πολίτες πάνω στο θέμα των επιπτώσεων της λειτουργίας μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική. Στην εκδήλωση συμμετέχουν έγκριτοι επιστήμονες από διάφορους κλάδους καθώς και άλλοι ομιλητές.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012, Ώρα: 18:00, ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ: Μύθοι και πραγματικότητα

Έγκριτοι επιστήμονες παρουσιάζουν τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα πάνω στους τομείς αρμοδιότητάς τους: Ο κ. Σπύρος Αβδημιώτης, Καθηγητής εφαρμογών στο ΤΕΙ τουριστικών επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης και διορισμένος ερευνητής στο τεχνολογικό πανεπιστήμιο Κύπρου στο τμήμα διοίκησης ξενοδοχείων και τουρισμού θα παρουσιάσει την εισήγηση: «OI EΠIΠTΩΣEIΣ THΣ EΞOPYΞHΣ ΣTO TOYPIΣTIKO ΠPOION KAI THN TOΠIKH OIKONOMIA».

Ο κ. Ανδρέας Θρασυβούλου, Καθηγητής Μελισσοκομίας της Γεωπονικής Σχολής Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει την εισήγηση: «OI EΠIΠTΩΣEIΣ THΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ».

Ο κ. Χαράλαμπος Λαζαρίδης, Καθηγητής της Γεωπονικής Σχολής της Θεσσαλονίκης, Διευθυντής του Τομέα Τεχνολογίας Τροφίμων θα παρουσιάσει την εισήγηση: « «ΚΑΘΑΡΗ» ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ».

Έκτακτη συμμετοχή: Ο κ. Φιλίπ Ζουρό (Philip Joureau). Γάλλος Οικονομολόγος θα παρουσιάσει την εισήγηση: «ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΔΑ».

– Επίσης μέλος του Συντονιστικού Συλλόγων και Φορέων Β. Χαλκιδικής παρουσιάσει την εισήγηση: « ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.