Αστυνομικός με πολιτικά χτύπησε στον Πολύγυρο, την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη. Σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση των προσαχθέντων

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν για αστυνομικό με πολιτικά ο οποίος χτύπησε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη την ώρα που οι διαδηλωτές βρίσκονται έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Πολυγύρου. Εν τω μεταξύ αυτή την ώρα γίνονται διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση των προσαχθέντων για των οποίων ο αριθμός παραμένει άγνωστος ακόμα.

Τελευταία ενημέρωση από Σκουριές από το Περισκόπιο της Περιφέρειας

https://www.facebook.com/profile.php?id=100003545978692

Περίπου 150 άτομα βρίσκονται αυτή τη στιγμή έξω από το ΑΤ Πολύγυρου για να διαμαρτυρηθούν για την προσαγωγή τουλάχιστον δεκαπέντε ατόμων που νωρίτερα διαδήλωσαν στις Σκουριές της Χαλκιδικής ενάντια στα μεταλλεία χρυσού. Επιτόπου παραμένει και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δέχθηκε επίθεση από αστυνομικό με πολιτικά ο οποίος δήλωσε ρητά ότι γνωρίζει την ιδιότητά της. Οι αστυνομικοί δεν της επιτρέπουν να μπει μέσα στο ΑΤ. Επίσης πολίτες συγκεντρώνονται αυτή την ώρα στο ΑΤ της Ιερισσού. Νωρίτερα διαδηλωτές κατήγγειλαν δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ καθώς όπως ισχυρίζονται αστυνομικοί έσπασαν με γκλομπ το παράθυρο αυτοκινήτου και έριξαν δακρυγόνο στο εσωτερικό του. Ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΝ Νάσος Ηλιόπουλος, που βρέθηκε στις Σκουριές δήλωσε νωρίτερα : «Θέλανε να μας σκοτώσουν. Μας τρέχανε για 7 χλμ, ο κόσμος πανικόβλητος, σπάγανε αυτοκίνητα και πετάγανε μέσα χημικά, πετούσαν δακρυγόνα στις καρότσες των αγροτικών». Σύμφωνα με πληροφορίες αδιευκρίνιστος αριθμός ΙΧ έχουν υποστεί φθορές από τους άνδρες της αστυνομίας μετά την προσαγωγή των οδηγών τους.

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.