Άννα Χαλκιά. Η (ο) πρώτη (ος) πολιτικός στην Χαλκιδική (ίσως και στην επικράτεια) που ζητά δημοσίως συγγνώμη…

Σχετικό link: http://respentza.blogspot.gr/2012/08/blog-post_9110.html

Άννα Χαλκιά: «Ζητώ συγγνώμη από το ΣΥΡΙΖΑ…»

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ    ΕΛΛΗΝΕΣ

 ΧΑΛΚΙΑ  ΑΝΝΑ, Πολιτευτής  Χαλκιδικής
 ΔΗΛΩΣΗ
 Σχετικά με τη χτεσινή ανάρτηση που φέρει τον τίτλο «Ανεξάρτητοι Έλληνες Χαλκιδικής κατά ΣΥΡΙΖΑ» δηλώνω  τα εξής :
 1)      Το περιεχόμενο του κειμένου  της ανάρτησης δεν με εκφράζει  και συντάχθηκε εν αγνοία μου.
2)   Στο Νομό Χαλκιδικής δεν υφίσταται  Νομαρχιακή Επιτροπή του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ως εκ τούτου η ανυπόγραφη αυτή ανάρτηση κρίνεται αν μη τι άλλο, αυθαίρετη.
3)      Οι  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε ένα πολιτικό κίνημα και σε καμία  περίπτωση δεν υποκαθιστούμε την  Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής  ώστε  να αποδίδουμε ευθύνες για την έναρξη των επεισοδίων σε ένα άλλο πολιτικό  σχηματισμό εν προκειμένω, το ΣΥΡΙΖΑ.
 4)      Οι  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  είμαστε ένα πολιτικό κίνημα  και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούμε το συνήγορο της  μεταλλευτικής εταιρείας.
 5)      Η θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την εξόρυξη του χρυσού έχει εκφραστεί δια του Προέδρου του κινήματος κ. Πάνου Καμμένου, τόσο κατά την προεκλογική του ομιλία στον Πολύγυρο  στις 3 -6 – 2012
          στο 20΄ 40΄΄)
          όσο και κατά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στις Σέρρες στις 9-6-2012
          στο 28΄.
Παραθέτω απόσπασμα  από τη συνέντευξη τύπου στις Σέρρες :
« …….Και όσον αφορά το θέμα του  χρυσού και των υπολοίπων. Σας λέμε ξεκάθαρα  ότι θα γίνουν όλες εκείνες οι  τιτλοποιήσεις  που χρειάζονται και θα προχωρήσουν οι εξορύξεις, μόνον  όταν είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον, δηλαδή, αυτό που γίνεται π.χ. στη  Χαλκιδική, που ζητάνε εξορύξεις επιφανείας και πηγαίνουν σε δάση με οξιές, όπου κάνουν αφύγρανση για να πεθάνουν τα δέντρα για να προχωρήσουν εν συνεχεία σε μια εξόρυξη χρυσού  με επίγειες στοές, αυτά δεν θα γίνουν. Υπόγειες στοές με  όλες εκείνες τις προδιαγραφές που προβλέπονται για την προστασία του περιβάλλοντος, ναι.  »
Για το μερίδιο της «τυπικής» ευθύνης που με αναλογεί, ως  πολιτευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ζητώ συγγνώμη  από το ΣΥΡΙΖΑ για την αναστάτωση  που προκλήθηκε και επιφυλάσσομαι για περαιτέρω ενέργειες.
                                                                                                            Χαλκιά  Άννα
Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.