Κλειστός έως αυτή την ώρα ο δρόμος Θεσσαλονίκης-Ουρανουπόλεως στην Ιερισσό. Κατάληψη του Δημαρχείου το πρωί, αποφάσισε το Συντονιστικό του αγώνα

Κλειστός παραμένει ως αυτή την ώρα η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Ουρανουπόλεως στην Ιερισσό στο ύψος του κόμβου Γοματίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για τα έκτροπα που δημιούργησαν οι περισσότεροι από 400 εργαζόμενοι της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» το μεσημέρι στις «Σκουριές». Εν τω μεταξύ το «Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα εναντίον των νέων μεταλλευτικών δραστηριοτήτων και μεταλλουργιών χρυσού» της περιοχής, που συνεδρίασε το απόγευμα στην Ιερισσό αποφάσισε την κατάληψη του Δημαρχείου Αριστοτέλη για αύριο το πρωί. Ωστόσο τα ερωτηματικά που προέκυψαν, εξακολουθούν να παραμένουν στον κόσμο της Χαλκιδικής, για το «αυθόρμητο» της προσέλευσης των εργαζομένων στις Σκουριές μια χρονική στιγμή που υποτίθεται έπρεπε να εργάζονται!

Ακολουθούν αμοντάριστα video από τα σοβαρά επεισόδια και την επίθεση εναντίον των κατοίκων του Δήμου Αριστοτέλη που αντιτίθενται στις νέες μεταλλευτικές δραστηριότητες και τις μεταλλουργίες χρυσού.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.