Ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα των κατοίκων της Στρατονίκης για την νέα αναβολή της εκδίκασης στο ΣτΕ

stratoniki-01-2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Στρατονίκη 9η Μαρτίου 2009

Κανείς δεν θα κάμψει το φρόνημά μας και την πεποίθηση μας για την τελική δικαίωση δηλώνουν οι κάτοικοι της Στρατονίκης!

  Οι κάτοικοι της Στρατονίκης, με αίσθημα πλήρους απογοήτευσης, πληροφορήθηκαν την Παρασκευή 6-3-2009 την έκτη συνεχόμενη αναβολή της εκδίκασης από το ΣτΕ της προσφυγής τους ενάντια στην έγκριση εξόρυξης κάτω από τα σπίτια του χωριού. Νέα δικάσιμος ορίσθηκε η 25-9-2009 ενώ η πράξη, της οποίας την ακύρωση ζητούν από την Άνοιξη του 2005, έχει χρονικό όριο την 31-12-2009.  Προσέχοντας κανείς τις παραπάνω ημερομηνίες δεν χρειάζεται να ανατρέξει σε λεξικό για την ερμηνεία της λέξης ΑΡΝΗΣΙΔΙΚΙΑ. 

  Η απογοήτευση μας δεν συνίσταται πλέον μόνο στο γεγονός ότι οι εκρήξεις των φουρνέλων της εταιρίας «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε.» θα συνεχιστούν απρόσκοπτες τουλάχιστον μέχρι την λήξη ισχύος της άδειας,  αλλά και στην συνειδητοποίηση του γεγονότος ότι σαν πολίτες αυτής της χώρας, στερούμαστε ουσιαστικά οποιουδήποτε δικαιώματος έστω επιδίωξης  ανατροπής κατάστασης, διαμορφούμενης κατόπιν διοικητικής έγκρισης με πολιτική παραγγελία.

 Με αυτό ως πεποίθηση  δεν διακρίνονται πλέον όρια μεταξύ των μορφών εξουσίας του πολιτεύματός μας,  αυτές φαντάζουν συμπλεκόμενες αν όχι συντεταγμένες και η  δημοκρατίας μας  ΤΥΠΙΚΗ. 

  Κατ’ ακολουθία των ανωτέρω θεωρούμε ότι ο αγώνας μας πλέον περνά σε νέα φάση με διπλή σημασία. Θα αγωνιστούμε ενάντια σε εκείνους που ανατινάζουν τα θεμέλια των σπιτιών μας αλλά και ενάντια στις κάθε λογής  πολιτικές μοδίστρες.

  Δηλώνουμε ότι :

1. Θα επιδιώξουμε την απόφαση του ΣτΕ επί της ως άνω προσφυγής μας ακόμη και μετά την λήξη ισχύος της προσβαλλόμενης πράξης, και δεν θα απαλλάξουμε κανένα παραιτούμενοι από αυτήν

2. Σχετικά με την παραβίαση του ευλόγου χρόνου εκδίκασης της υπόθεσής μας θα προσφύγουμε σε κάθε αρμόδιο ελληνικό ή διεθνές Δικαστήριο 

3. Κανείς δεν θα κάμψει το φρόνημά μας και την πεποίθηση μας για την τελική δικαίωση των προσπαθειών μας οι οποίες έχοντας συμπληρώσει οκταετία θα συνεχιστούν άοκνα.

 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗΣ

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.