Χορηγία της «Ελληνικός Χρυσός» σε εκδηλώσεις της Νομαρχίας Χαλκιδικής (συνέχεια)

Η απάντηση του Θεατρικού Εργαστηρίου Πολυγύρου για τις εκδηλώσεις της Νομαρχίας Χαλκιδικής 

Θεατρικό Εργαστήρι Πολυγύρου Πολύγυρος: 9.7.08

Διεύθυνση: Κτίριο Παλιού Αρ.Πρωτ:67 Ραδιοφωνικού Σταθμού

Τηλ.2371023190

63100 Πολύγυρος ΠΡΟΣ: Π.Ο.Χ.

ΚΟΙΝ: ΜΜΕ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το Θ. Ε. Π. με την ανοικτή επιστολή του επιχειρεί να ενημερώσει τους φορείς και το κοινό της Χαλκιδικής που το παρακολουθούν και το στηρίζουν ανελλιπώς καθ΄ όλη την διάρκεια της πολιτιστικής του δράσης:

Διαπιστώσαμε μέσω διαδικτύου (ιστοσελίδα Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χαλκιδικής) και έντυπου υλικού ότι ο Π.Ο.Χ. έχει χορηγό των εκδηλώσεων του και κατά συνέπεια και της δικής μας θεατρικής παράστασης, εν πλήρη αγνοία μας ,την εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ,γνωστή σε όλους μας από τους αγώνες των κατοίκων της Χαλκιδικής για την προστασία του περιβάλλοντος.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να αποτελέσουμε το όχημα οποιασδήποτε εταιρίας που χρησιμοποιεί σαν άλλοθι τον πολιτισμό.

Επισημαίνουμε ότι το Θεατρικό Εργαστήρι Πολυγύρου επιχορηγήθηκε από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Χαλκιδικής, από το Δήμο Πολυγύρου (βασικός χορηγός) καθώς επίσης και από επιχειρηματίες της Χαλκιδικής-ως είθισται- για τη στήριξη και επιβράβευση της προσπάθειας του Θ.Ε.Π. στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Απαιτούμε την άμεση διόρθωση στο διαδίκτυο και στα έντυπα του Π.Ο.Χ. και δηλώνουμε την ξεκάθαρη αποστασιοποίηση του Θ.Ε.Π. από τη χορηγία της εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ.

Το Δ.Σ. και τα Μέλη του Θ.Ε.Π.

Κατεβάστε εδώ το κείμενο σε word

theatriko-polygyroy

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.